La renúncia de Sistach ajorna el nomenament del substitut de mossèn Pere


  • Comparteix:

Pere Grau va treballar 50 anys per a la parròquia de les Planes

Pere Grau va treballar 50 anys per a la parròquia de les Planes

El nomenament del successor del difunt mossèn Pere Grau, exrector de la parròquia de les Planes, es decidirà a partir del 27 de desembre. El Bisbat de Barcelona ha explicat que durant el període comprès entre la renúncia de Lluís Martínez Sistach com a arquebisbe de Barcelona i la presa de posessió del seu substitut, el 26 de desembre, no es pot fer cap nomenament eclesiàstic.

L'església de la Mare de Déu de la Salut de les Planes encara no té substitut per a Pere Grau, que va morir el 4 de novembre. El motiu d'aquest retard es deu al fet que dos dies després la Santa Seu va acceptar la renúncia del cardenal Lluís Martínez Sistach com a arquebisbe metropolità de Barcelona.

Des d'aquell dia i fins la presa de possessió de l'arquebisbe electe, Juan José Omella, el 26 de desembre, l'administrador apostòlic de la diòcesi, el mateix Sistach, no pot anunciar cap nomenament.

Fins aquell dia el mossèn Jordi Piqué s'ocupa de la missa dels diumenges i gestiona Ca l'Avi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.