Bendinelli proposa un CMSC més modern, participatiu i amb una economia estable


  • Comparteix:

Part dels membres de l'equip de Bendinelli

Part dels membres de l'equip de Bendinelli

Silvano Bendinelli es presenta a la presidència del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) amb la voluntat de potenciar la participació, cercar la col·laboració amb altres entitats i l'Ajuntament, i consolidar l'equilibri econòmic com a objectius principals. Bendinelli, tresorer de l'anterior junta, ha presentat aquest dijous el seu equip on figuren diverses persones que han tingut responsabilitats a l'anterior junta de govern.

La candidatura vol que el club sigui un referent cultural i esportiu i per això planteja mecanismes per afavorir la participació i fomentar el voluntariat. Això passaria, segons els membres de l'equip, per la creació d'una comissió consultiva amb representació de les diferents seccions. Modernitzar el club, campanyes per captar nous associats i crear mecanismes per implicar els socis i voluntaris són alguns dels eixos en l'àmbit social.

En l'àmbit econòmic, l'aspirant Bendinelli ha posat de relleu la necessitat de mantenir l'equilibri actual després de 'les dificultats viscudes'. La candidatura també vol donar un nou impuls a la fundació del club.

Silvano Bendinelli

Hem arribat a un equilibri i tenim, fins i tot, saldo positiu. Volem que la fundació vehiculi més l'esforç econòmic del club, ha d'entrar més en la dinàmica de club.


Pel que fa a les activitats, la candidatura creu que cal diversificar la proposta actual i tendir cap a l'especialització en alguns casos. Les propostes culturals tindran més protagonisme, segons Bendinelli, si guanya les eleccions.

L'equip de Bendinelli i la candidatura d'Antònia Sans són les dues opcions que els socis hauran de triar el 18 de novembre

Membres de la candidatura de Silvano Bendinelli
-Silvano Bendinelli
-Ignasi Gonzalvo
-Jesús Gracia
-Amàlia Roig
-Iris Casabona
-Imma Pueyo.
-Maria Trinitat Fernández
-Oliver Giralt
-Ferran Muray
-Roger Roca



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.