Cal Temerari llança una campanya de micromecenatge per ampliar equipaments


  • Comparteix:

Cal Temerari vol millorar els seus espais

Cal Temerari vol millorar els seus espais

Cal Temerari ha començat aquest divendres una campanya de micromecenatge per adquirir nou equipament per a les seves activitats. L'espai social vol recaptar 4.500 euros per comprar un equip de so i 'streaming', un projector, una pantalla i una pèrgola per a l'espai de les cooperatives de consum.

Segons l'espai social, es tracta d'una font de finançament 'extraordinària' i les recompenses es repartiran segons la donació que s'efectuï. L'aportació més petita serà de 10 euros i donarà dret a un agraïment públic al lloc web de Cal Temerari i la més gran, dirigida a entitats i de 400 euros, inclourà que s'organitzi un quinto de Nadal a la seu del donant.

El membre de Cal Temerari Marc Bonfill assenyala que amb aquestes obres s'acabaran definitivament els treballs a l'espai social.

Marc Bonfill

Seria com una mena d'epíleg de l'inici del funcionament de Cal Temerari. Ens faltaven uns equipaments i infraestructura per completar el salt endavant que suposo el casal.


El pressupost de les obres es divideix entre l'equip de so i 'streaming' per ús del casal i les entitats i col·lectius (2.200 euros), el projector i la pantalla per a la sala d'actes (550 euros) i la pèrgola per protegir l'espai de les cooperatives de consum de la pluja (800 euros). La diferència entre els diners totals que volen recaptar i el pressupost, uns 1.000 euros, s'atribueixen a despeses de gestió de la campanya i les recompenses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.