Creu Roja vol crear un 'punt de trobada' on els pares que no tenen la custòdia puguin visitar els seus fills


  • Comparteix:

Aquest cap de setmana Creu rija ha celebrat el seu sopar anual.

Aquest cap de setmana Creu rija ha celebrat el seu sopar anual.

Els municipis de Sant Cugat i Cerdanyola podrien tenir abans de finals d'any un espai on els pares que no tenen la custòdia dels seus fills puguin visitar-los. Aquesta iniciativa, que s'ubicaria al propi local de Creu Roja a la nostra ciutat, està impulsada per l'assemblea de Creu Roja Sant Cugat - Rubí, que ja ha iniciat les converses amb els ajuntaments de totes dues ciutats.

L'objectiu d'aquest projecte, que ja s'ha engegat amb èxit en alguns municipis com Sabadell i Terrassa, és oferir un espai més confortable a aquells pares que no tenen la custòdia dels seus fills i només poden visitar-los a la comissaria o els jutjats.

Segons el president de Creu Roja Sant Cugat - Rubí, Antoni Aguilera, es tracta de oferir un lloc més amable i preparat perquè pares i fills puguin compartir unes hores.

Antoni Aguilera

És un espai on els pares separats puguin veure els seus fills, ja que fins ara només poden fer-ho a la comissaria o els jutjats.


Aguilera ha afegit que aquesta proposta es vol fer extensiva al municipi de Cerdanyola, i que per això ja s'han iniciat el contactes amb els Ajuntaments de tots dos municipis. La voluntat de Creu Roja és que aquest servei s'ubiqui al local d'aquesta entitat, a Sant Cugat, i que això pugui estar en funcionament a finals d'aquest mateix any.

El president de l'assamblea local de Creu Roja ha fet aquestes declaracions durant el sopar anual que organitza aquesta ONG per recollir fons per finançar diferents projectes de caire social. Aquest any, 225 persones han assistit a aquesta cita, que ha permès recollir més de 4.000 euros que, segons Aguilera, es destinaran a diferents projectes socials.

Antoni Aguilera

Aquests diners serviran per ajudar a finançar diferents projectes socials.


Aquest any, i per primera vegada, aquest sopar s'ha fet conjuntament amb l'assablea de Creu Roja de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.