La Cimera de Nobels de la Pau distingeix Arcadi Oliveres


  • Comparteix:

Arcadi Oliveres en el moment de recollir la medalla / Foto: Ajuntament de Barcelona

Arcadi Oliveres en el moment de recollir la medalla / Foto: Ajuntament de Barcelona

La 15a Cimera Mundial de Premis Nobel de la Pau, celebrada a Barcelona, ha reconegut l'activista santcugatenc Arcadi Oliveres. L'economista ha rebut la medalla a l'Activisme Social, un guardó que es lliura des del 2012.

Arcadi Oliveres, que és també president de la Universitat Internacional de la Pau, ha rebut diversos premis per la seva trajectòria com a activista, com el de la fundació Lluís Companys, el de l'entitat Flama del Canigó i el d'Abacus. També és Premi Extraordinari Ciutat de Sant Cugat.

Arcadi Oliveres reconeix que l'alegra que li reconeguin la feina.

Arcadi Oliveres

M'agrada perquè el que vols és que la feina que facis es difongui. A més, té l'avantatge que cada any van rememorant les medalles que s'han donat en anys anteriors.


Abans que Oliveres, la medalla a l'Activisme Social ha distingit Michaela Mycroft (2012), Jerzy Owsiak (2013) i Tareke Brhane (2014). La Cimera Mundial de Premis Nobel de la Pau està en actiu des del 1999 i cada any reuneix premiats, activites i figures rellevants en els àmbits social, científic, polític i cultural per treballar a favor de la pau.

La trobada internacional també ha distingit René Pérez, de la banda Calle 13.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.