Els Bastoners busquen un camió per a la Cavalcada de Reis


  • Comparteix:

Detall del cartell fet pels bastoners

Detall del cartell fet pels bastoners

Els Bastoners de Sant Cugat han iniciat una campanya per aconseguir un camió per a la Cavalcada de Reis. L'entitat no disposa de vehicle i demana la col·laboració ciutadana per poder participar a la rua. Les mides màximes del camió no poden superar els set metres de llargada, els 2,4 metres d'amplada i els 3,7 metres d'alçada. Els interessats poden posar-se en contacte amb els Bastoners amb un correu electrònic a contacte@bastonersdesantcugat.cat.

La membre de la junta dels Bastoners de Sant Cugat Esther Madrona ha explicat a Cugat.cat que l'entitat fa una crida popular per aconseguir un vehicle que els permeti participar a la rua un any més.

Esther Madrona

El camió que utilitzàvem enguany no està en condicions de sortir al carrer i per això fem una crida popular per aconseguir un camió per poder sortir a rebre els Reis d'Orient.


Els Bastoners de Sant Cugat van quedar tercers a l'última edició del concurs de carrosses i al 2014 es van endur el primer premi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.