La Festa de Coll Favà portarà una xocolatada, comerç i un gran sorteig


  • Comparteix:

Coll Favà celebra la seva festa

Coll Favà celebra la seva festa

El barri de Coll Favà celebra el cap de setmana que ve la seva festa, que tindrà la col·laboració dels comerços de la zona i que oferirà activitats per a tothom, com inflables, tallers de pintura facial, conta-contes per a la canalla i un mercat d'artesans. La trobada, amb suport de Sant Cugat Comerç (StC), tindrà lloc al passeig de Francesc Macià dissabte i diumenge d'onze del matí a deu de la nit.

El president de l'associació de veïns del barri i un dels responsables de la iniciativa, Antonio Lucas, ha destacat la varietat d'activitats que s'oferiran el cap de setmana vinent.

Antonio Lucas

Hi haurà moltes activitats: des d'un mercat artesanal fins a inflables per a la canalla. Diumenge hi haurà la gran xocolatada, on els nens gaudeixen molt.


El plat fort de la jornada serà diumenge a dos quarts d'onze del matí amb la xocolatada popular sense gluten. Una hora més tard hi haurà una desfilada on les floristeries de la zona mostraran els seus productes i a la una del migdia hi haurà un sorteig de regals per a tots els assistents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.