Cuina i manualitats, protagonistes als cursos i activitats de Nadal a l'Ateneu


  • Comparteix:

L'Ateneu acull un cicle de cursos de Nadal

L'Ateneu acull un cicle de cursos de Nadal

La cuina i les manualitats són les protagonistes dels cursos i activitats de Nadal a l'Ateneu. Els participants podran aprendre a fer receptes de Nadal, a decorar la casa amb motius nadalencs i a fer tions de Nadal dolços, entre d'altres. Les activitats es fan entre l'11 i el 29 de desembre.

Cursos i activitats de Nadal a l'Ateneu

Cuina de Nadal: Dimarts 15 i 22 de desembre, a un quart de vuit del vespre, a càrrec de Manel Gallego. El preu és de 45 euros per a socis i 50 per a no socis.

Taller de manualitats de Nadal: Divendres ,11 de desembre, de sis de la tarda a vuit del vespre. El taller l'impartirà Sonia Garcia. El preu és de 18 euros per als socis i 20 per als no socis.

Contes de Nadal i més: Dilluns, 28 de desembre, i dimarts, 29 de desembre, de sis de la tarda a vuit del vespre. Eva Tataret explicarà contes als més menuts. L'activitat té un preu de tres euros.

Taller de pastisseria de Nadal per a infants. Fes el teu tió de Nadal!: Dimecres, 23 de desembre, de dos quarts d'onze del matí a dos quarts d'una del migdia, a càrrec d'Olga Benaiges. El preu és de 20 euros per als socis i 22 per als no socis.

Taller de pastisseria de Nadal per a infants. Fes el teu tió de Nadal!: Dilluns, 28 de desembre, de sis a vuit de la tarda. Olga Benaiges també impartirà aquest curs, que té un preu de 20 euros per als socis i 22 per als no socis



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.