L'EMD elabora un Pla d'Actuació Municipal amb la participació ciutadana


  • Comparteix:

Puig, durant el programa

Puig, durant el programa

L'EMD elaborarà el primer Pla d'Actuació Municipal (PAM) de Valldoreix, un full de ruta que definirà les accions a fer al territori en aquest mandat, amb un procés de participació ciutadana. Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, l'entitat ha convocat els veïns a una jornada de treball aquest dissabte, a les nou del matí, a la seu de l'EMD. El president, Josep Puig, ha concretat en el programa 'Línia directa amb el president de l'EMD' que el document es farà amb el consens dels agents implicats.



El PAM (2015-2019) començarà a caminar a la sala de plens de l'EMD amb la benvinguda del vocal de Participació, Xavier Gavaldà, a dos quarts de deu del matí, després de la recepció dels assistents. Tot seguit es farà una exposició de la situació actual del territori i dels eixos a treballar: persones, ensenyament, cultura, esport, sostenibilitat i urbanisme, oportunitats, seguretat i civisme, transparència i equip humà.

El debat participatiu, en grups reduïts, s'obrirà a les deu del matí per fer després la posada en comú de les propostes, a dos quarts d'una del migdia. A un quart de dues de la tarda, tindrà lloc la cloenda a càrrec del president de l'EMD, Josep Puig, que ha subratllat la importància d'elaborar un document consensuat amb la ciutadania.

Josep Puig

És un document consensuat amb l'oposició, les entitats, els centres educatius i el teixit comercial. I preté posar en coneixement dels veïns aquest pla d'actuació.


Per aquelles persones que no puguin assistir-hi, l'EMD recorda que a Valldoreix.cat/pam poden dir la seva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.