El Festival BBVA de Cinema de Muntanya premia el blog del Club Muntanyenc


  • Comparteix:

Imatge del blog

Imatge del blog

El 33è Festival BBVA de Cinema de Muntanya ha premiat el blog 'El muntanyenc', vinculat al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). El responsable de la revista cultural digital de l'entitat santcugatenca, Miquel Vilaplana, ha rebut el guardó en la categoria de Periodisme al millor blog.

Els premis s'han entregat aquest dissabte al teatre Cirvianum de Torelló. El festival ha distingit també el realitzador Pavol Barabas amb el premi Vila de Torelló i Flor de Neu d'Or per la pel·lícula 'Live for passion'. Es tracta d'un documental de 58 minuts que transporta dos escaladors a la serralada del Tatras.

El premi BBVA i la Flor de Neu de Plata al millor film de Muntanya han estat per 'Jeff Lowe's metanoia', del realitzador nord-americà James Aikman. La tercera premiada és 'Degrees north', de Guido Perrini, que s'ha emportat el premi GrandValira i la Flor de Neu de Plata al millor film d'Esports de Muntanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.