El premi de periodisme d'investigació Ramon Barnils s'entrega avui a Barcelona


  • Comparteix:

Cartell del premi periodístic

Cartell del premi periodístic

L'antiga fabrica d'Estrella Damm, ubicada a Barcelona, acull aquest vespre l'entrega del premi de periodisme d'investigació Ramon Barnils, una iniciativa del grup que porta el nom del periodista santcugatenc. El certamen vol impulsar el periodisme d'investigació arreu dels Països Catalans en qüestions i problemàtiques que tenen impacte sobre el país a àmbit local, comarcal i nacional.

El premi guardonarà els millors reportatges periodístics d’investigació rebuts amb un primer premi, dotat amb 1.200 euros i la publicació del reportatge al diari 'Ara' i amb un accèssit especial per a estudiants de Periodisme dotat amb 400 euros. Aquesta edició del Premi Barnils ha estat possible gràcies als supermercats Bonpreu-Esclat, Cugat.cat, l’Ajuntament de Sant Cugat, Estrella Damm i el diari 'Ara'.

La gala començarà a dos quarts de nou del vespre i serà conduïda pels periodistes Elisenda Soriguera i Enric Borràs. El toc festiu anirà a càrrec del cantautor del País Valencià Rafa Xambó i del membre de ZOO Héctor Galan.

El jurat del premi ha estat integrat per Antoni Bassas (diari 'Ara'), Josep Gimeno (Cugat.cat), Neus Bonet (degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya), David Vidal (professor de Periodisme a la UAB), Dolors Genovés (periodista i documentalista) i David Bassa (president del Grup Barnils).

El premi Ramon Barnils és la recuperació i l'actualització del guardó que, amb el mateix nom, va donar el setmanari 'El Temps' entre el 2001 i el 2008 als Premis Octubre de la ciutat de València.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.