Cugat.cat emetrà 'Ben trobats', un nou magazín matinal televisiu de La Xarxa


  • Comparteix:

L'equip de 'Ben Trobats' amb la presentadora, Clara Tena, al centre

L'equip de 'Ben Trobats' amb la presentadora, Clara Tena, al centre

Cugat.cat emetrà 'Ben trobats', un nou magazín matinal televisiu de La Xarxa que s'estrena dilluns de la setmana que ve. La Xarxa i les televisions locals tiraran endavant el programa per disposar diàriament d'un contingut en directe de deu del matí a dotze del migdia.

La proposta combinarà entreteniment, divulgació i informació de servei, i es cuinarà de bracet dels periodistes de les televisions implicades per imprimir-hi una mirada territorial. Clara Tena, fins ara cap d'informatius de Canal Terres de l'Ebre, en serà la directora i la presentadora.

Hi haurà seccions dedicades a la sexologia, el 'coaching', la nutrició, l'humor, la gastronomia i el món dels joves, en aquest cas a càrrec dels reporters del programa Adolescents.cat. Entre els col·laboradors habituals hi haurà el periodista Sebastià d'Arbó, que acostarà els misteris i enigmes que amaguen els municipis catalans, el dissenyador Èrik Putzbach, que parlarà d'estilisme, i Pere Cullell, que encapçalarà la secció de successos.

'Ben trobats' es podrà veure per tot Catalunya a través de VOTV, TAC 12, Olot Televisió, Canal Reus TV, Banyoles TV, Canal Terres de l'Ebre, Lleida TV, Gavà TV, Cugat.cat, Mollerussa Televisió, Balaguer Televisió, Televisió del Berguedà, Canal Taronja Central, Canal Taronja Anoia, Canal Blau TV, ETV, TV Ripollès, TV Costa Brava, TAC 12, Empordà Televisió, Pirineus TV, Nord, Vallès Visió, TV Vandellòs i El Punt Avui TV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.