Entitats santcugatenques fan pinya per a la postal nadalenca de Cugat.cat


  • Comparteix:

Inici del pilar de Nadal

Inici del pilar de Nadal

Unes 180 persones de diverses entitats santcugatenques s'han reunit al Claustre del Monestir per fer un castell col·lectiu que servirà per il·lustrar la postal nadalenca de Cugat.cat. Càritas, Contrafort, Qbasket, Veus de Gospel, Club Rugby Sant Cugat (CRSC) i el Club Volei Sant Cugat (CVSC), entre altres, han fet pinya per ajudar els Gausacs a aixecar un pilar de quatre.

La postal es publicarà a la web del mitjà la segona setmana de desembre. El director accidental de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, creu que el Nadal és una època per fer pinya i valora la participació dels Gausacs per elaborar la felicitació de Nadal.

Joan Miquel Fernández

El mitjà considera el Nadal una època molt especial i significa molt que els Gausacs hagin participat en l'elaboració de la seva postal


El cap de colla dels camises verdes, Àlex Castellarnau, explica que el castell vol transmetre a la societat la necessitat de l'acció individual per aconseguir resultats col·lectius.

Àlex Castellarnau

A la pinya la gent col·labora pels altres i és el que hem de transportar a la societat. El castell és una bona representació d'aquesta idea.


L'activitat ha acabat amb una xocolatada amb 'cupcakes' per a tots els participants a càrrec del Petritxol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.