El Quinto de Nadal tindrà calefacció i tornarà a Valldoreix


  • Comparteix:

El Quinto de Nadal disposarà aquest any de calefacció, segons Cal Temerari, organitzador de l'activitat. L'entitat té el compromís de l'Ajuntament que s'instal·larà algun sistema per evitar les baixes temperatures que es van patir al pav2 l'any passat. A més, el sistema també es mantindrà a la festa de Cap d'Any. El Quinto segueix l'expansió i s'estendrà enguany a Valldoreix en un espai encara per confirmar. A la Floresta se celebrarà la 3a edició.

El Quinto es farà el 25, 26, 27 i 28 de desembre a partir de les set de la tarda. L'últim dia inclourà també un final de festa amb música i algunes sorpreses que els organitzadors no volen revelar. En el primer any en què Cal Temerari s'encarrega de l'organització, l'entitat vol aprofundir en la participació, especialment de les entitats que en formen part, per millorar l'acte.

En aquest sentit, la recuperació del Quinto de Valldoreix, que encara no té localització definitiva, el 12 de desembre vol ampliar la influència de la tradició, segons la membre de Cal Temerari Cecília Aranda.

Cecília Aranda

S'havia celebrat fa uns anys i volem recuperar-lo a Valldoreix. Serà el primer dissabte de Quinto, el tret de sortida al Nadal temerari.


A la Floresta, l'acte l'organitza El Senglar Cultural amb la col·laboració de Cal Temerari i se celebrarà el 19 de desembre. El membre de l'associació florestana Xavier Tercero assegura que, després de dos anys de rodatge, els impulsors volen consolidar l'acte al Casino de la Floresta abans de plantejar-se objectius més grans.

Xavier Tercero

Aquest any ens plantejàvem fer el pas i traslladar-ho a un pavelló, però no ens hem volgut embolicar. Ens interessa molt que sigui un Quinto on vingui gent de tots els indrets de Sant Cugat.


Per ampliar el nombre de persones que canten el Quinto, durant aquesta setmana es faran els habituals tallers de lloros i cotorres, un cop acabats els tallers exclusivament femenins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.