Sant Cugat encén avui els llums de Nadal


  • Comparteix:

Cartell de l'encesa de llums

Cartell de l'encesa de llums

La tradicional encesa de llums de Nadal té lloc a la plaça d'Octavià avui a les sis de la tarda, amb la música en directe de The Penguins i una xocolatada per als assistents. Enguany el xiprer d'aquest espai es decorarà amb 200 boles fetes per membres de la Taula per a Persones amb Discapacitats. Les bombetes led de baix consum que decoraran els carrers arriben a gairebé 200.000 unitats.

L'Ajuntament fa una aposta per un enllumenat sostenible amb 199.142 leds, 24.768 més que l'any passat, i es preveu que el consum elèctric sigui de 5.253 quilowats. L'encesa tindrà lloc cada dia fins al 6 de gener de dos quarts de sis de la tarda a onze de la nit, excepte la nit i el dia de Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i el mateix dia de Reis, quan els llums estaran actius fins les dues de la matinada.

Amb l'acte d'avui es dóna el tret de sortida a la campanya nadalenca, en la qual destaca l'obertura de la pista de gel del carrer de Josefina Mascareñas, que es farà divendres a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.