Obre la pista de gel, un dels 'espais estrella' de la campanya de Nadal


  • Comparteix:

Alumnes de l'Escola de Patinatge Artístic Sant Cugat han estat les primeres usuàries de la temporada de la pista de gel ubicada al carrer de Josefina Mascareñas, que s'ha obert aquest divendres. Després de l'actuació, alguns regidors s'han atrevit a demostrar les seves habilitats en el que és un dels 'espais estrella' de la campanya de Nadal. L'espai, que enguany estarà cobert perquè no s'hagi de tancar en cas de pluja i per garantir l'estalvi energètic, obre de deu del matí a dues del migdia i de quatre de la tarda a vuit del vespre, excepte els dies 25 de desembre i 1 de gener, que serà de quatre de la tarda a nou del vespre.

Els primers moments de l'obertura d'aquesta pista han servit perquè la canalla, i també els pares i mares, gaudissin d'una estona de patinatge. Els joves usuaris han mostrat la seva satisfacció de tenir un espai d'aquestes característiques al bell mig de la ciutat.

Usuaris

M'agrada molt patinar sobre gel. / M'agrada perquè és divertit. / És una gran experiència i podem aprendre a patinar sobre gel.


Per la seva banda, l'entrenadora de l'Escola de Patinatge Artístic Cristina Muñoz ha subratllat que la instal·lació ofereix una oportunitat per practicar aquest esport.

Cristina Muñoz

Ens fa molta il·lusió perquè el patinatge sobre gel es pot practicar molt poques vegades a l'any.


Tot i que el preu de l'entrada general és de set euros, es fa un descompte de cinc euros per a grups a partir de 10 persones. La utilització de guants és obligatòria i es poden llogar per un euro.

L'obertura de l'espai, patrocinat per l'empresa Kinder, ha tingut la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i del director de relacions institucionals del grup Ferrero, Roberto Torri.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.