Activat el dispositiu especial de trànsit per l'operació retorn


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

L'operació retorn de trànsit s'ha posat en marxa aquest dimarts amb un dispositiu especial de mobilitat que estarà activat fins les dotze de la nit. La previsió és que les franges horàries amb més conflictivitat en la circulació siguin entre les dotze del migdia i les deu de la nit. Per facilitar la mobilitat, el carril Bus-VAO de la C-58 quedarà obert en sentit sud a tots els vehicles aquest dimarts a partir del migdia.

El dispositiu especial de trànsit es va posar en marxa divendres passat i mobilitza 2.073 mossos, un helicòpter, un avió bimotor i equips mòbils d'informació viària i de senyalització per garantir la seguretat. Tant els Mossos d'Esquadra com el Servei Català de Trànsit (SCT) demanen extremar la prudència. La previsió dels responsables d'aquest dispositiu especial és que 475.000 vehicles han sortit de l'àrea metropolitana de Barcelona amb motiu del pont.

Tot i l'obertura del carril Bus-VAO a tots els vehicles, els camions de 7,5 tones o més no podran circular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.