La Policia Nacional espanyola deté 10 persones per distribuir coca a Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Foto: ACN

Imatge d'arxiu de la Policia Nacional / Foto: ACN

La Policia Nacional espanyola ha detingut 10 presumptes membres d'un grup organitzat que distribuïa i adulterava cocaïna a Sant Cugat, Cerdanyola i l'Hospitalet del Llobregat. Un dels detinguts és resident a la ciutat i la policia ha registrat el seu domicili durant l'operació. El cos policial ha afegit que s'han confiscat 2,1 quilograms de cocaïna, substàncies de tall, altres productes químics per adulterar la droga, balances de precisió, premses hidràuliques,màquines per envasar al buit, 2.800 euros en metàl·lic i una pistola semiautomàtica.

El màxim responsable del grup era qui subministrava la droga a la resta de membres, que s'havien repartit el territori per augmentar els ingressos. El principal distribuïdor era el que resideix a Sant Cugat.

L'operació va començar a finals de 2014 i l'ha dirigit la comissaria de la Policia Nacional espanyola de Sabadell amb la col·laboració dels Grups Operatius Especials de Seguretat (GOES).

Els detinguts han passat a disposició judicial. El jutge ha decretat l'ingrés a presó per a cinc d'ells i ha posat en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici a la resta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.