Arran habilitarà aules d'estudi nocturn a Cal Temerari en època d'exàmens


  • Comparteix:

Detall del cartell de la iniciativa

Detall del cartell de la iniciativa

Arran Sant Cugat oferirà aules d'estudi a les nits d'època d'exàmens en un espai cedit per Cal Temerari. La iniciativa funcionarà entre el 21 de desembre i el 24 de gener, i arriba per cobrir una oferta 'insuficient' a la ciutat.

L'espai per a estudiants de Cal Temerari tancarà entre el 24 i el 28 de desembre, la nit de Cap d'Any i l'1 de gener i tots els divendres. L'espai s'ubicarà a la sala Pins del Vallès, que obrirà entre dos quarts de deu de la nit i la una de la matinada.

El responsable de comunicació d'Arran, Andreu Massafret, ha explicat a Cugat.cat que la formació volia obrir fins més tard les aules d'estudi però que, per problemes de llicència, hauran de tancar a la una.

Andreu Massafret

Hem decidit fer les aules d'estudi nocturnes per donar la possibilitat als joves de Sant Cugat d'estudiar a la nit, fet que fins ara no era possible. Hem tingut problemes amb la llicència i finalment les aules tancaran a la una.


La voluntat de la formació és ampliar aquesta proposta a les èpoques d'examen, principalment gener i juny, i allargar l'horari de tancament perquè els estudiants s'hi puguin quedar fins més tard.

Els usuaris de la sala que ho desitgin tindràn accés a la màquina de cafè i al microones de Cal Temerari.

Amb la seva proposta, Arran també vol desmarcar-se de la moció 'oportunista' sobre espais d'estudi que C's portarà al ple. El col·lectiu ha donat a conèixer l'oferta coincidint amb l'anunci de l'Ajuntament de tornar a habilitar aules en diferents equipaments de la ciutat, en aquest cas fins al 21 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.