L'Operació Grèvol destinarà 5.200 hores a patrullar pels carrers comercials


  • Comparteix:

La presentació de l'operació ha tingut lloc a Quatre Cantons

La presentació de l'operació ha tingut lloc a Quatre Cantons

L'Operació Grèvol, el dispositiu de vigilància conjunt de Policia Local i Mossos per Nadal, dedicarà 5.200 hores a patrullar pels carrers de Sant Cugat fins al 10 de gener, primer diumenge de rebaixes. En total, es faran 2.000 hores més de vigilància que l'any passat i hi participaran 90 agents de la Policia Local, 20 més que en la darrera operació.

Prevenir delictes als comerços i augmentar la sensació de seguretat dels comerciants i dels usuaris són els principals objectius de l'Operació Grèvol. El cap de la Policia Local, Josep Maria Escarré, explica que la principal novetat de la campanya és el reforç de la presència policial al carrer.

Josep Maria Escarné

Hem passat de 70 agents que teníem a l'operatiu a 90; i hem pujat un 40% hores destinades exclusivament a aquesta campanya. Hi destinarem un total de prop 5.200 hores.


Fins al 10 de gener els agents de la Policia Local formaran patrulles mixtes amb membres del cos dels Mossos d'Esquadra, una simbiosi que fa anys que es duu a terme i que tots dos cossos han valorat. Els agents patrullaran ininterrompudament per l'eix comercial del centre tots els dies que els comerços estiguin oberts. També ho faran per altres punts 'conflictius' com el Centre Comercial Sant Cugat i les zones comercials dels barris de Mira-sol, la Floresta i Valldoreix.

El cap intendent de la comissaria de districte dels Mossos, Jordi Hosta, ha explicat que la campanya d'enguany es durà a terme en una situació d'alerta 4 d'atac terrorista.

Jordi Hosta

Aquest any no hem d'oblidar que ens trobem en una situació d'alerta 4 d'atac terrorista. Això farà que reforcem aquells punts d'interès policial que poden ser més susceptibles d'atac.


Hosta també ha posat l'accent en la necessitat que els clients augmentin la precaució als aparcaments comercials, nou espai de robatoris.

A banda d'aquest servei, entre el 12 de desembre i el 5 de gener s'efectuen també l'Operació Neula i Tió, vetllar que la venda de joguines compleixi la normativa internacional, i l'Operació Banús, que intensifica la vigilància sobre els llocs de venda ambulant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.