La Bohèmia tanca després de 24 anys al centre de la ciutat


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de La Bohèmia

Imatge d'arxiu de La Bohèmia

L'establiment musical La Bohèmia, ubicat a l'avinguda de Catalunya, tancarà les portes el 26 de desembre després de 24 anys en actiu a la ciutat. Els responsables del bar musical han explicat a Cugat.cat que tanquen per decisió de l'Ajuntament, però ja estan treballant en un nou projecte a l'avinguda de les Corts Catalanes.

El dia de Sant Esteve serà l'últim dia de La Bohèmia. L'encarregada del local, Mercè Muñoz, ha explicat que espera que sigui una gran festa, ja que l'establiment ha de tancar en compliment d'un decret municipal.

Mercè Muñoz

No hem decidit tancar, l'Ajuntament ens obliga a tancar. Tot i els esforços, ens diuen que un negoci com aquest al centre de la ciutat és inviable.


D'aquesta manera, La Bohèmia deixarà enrere més de dues dècades d'història al centre de la ciutat. És una trajectòria en l'oci local que, segons Muñoz, ha estat 'fantàstica'.

Mercè Muñoz

Hem estat el bar del poble de tota la vida. Ve gent que són fills de pares que ja venien. Durant 24 anys tenim clients que vénen habitualment.


El tancament de La Bohèmia coincideix amb la posada en marxa d'un altre projecte a l'avinguda de les Corts Catalanes. En un principi estava previst que les dues propostes coexistissin. La Bohèmia Abierto Hasta el Amanecer, com es dirà el nou local, obrirà a mitjans de febrer i oferirà karaoke, concerts, música i espectacles amateurs amb un horari ampliat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.