La Rabassada, quarta carretera de Catalunya amb més risc d'accident


  • Comparteix:

La Rabassada és el quart tram de la xarxa viària de Catalunya amb més risc d'accident, segons l'informe EuroRAP del RACC. La carretera manté la mateixa posició de l'any passat i en millora dues respecte el 2013, quan era la segona carretera més perillosa del país. L'informe situa des de fa més de tres anys la Rabassada com una de les 10 vies més perilloses de Catalunya.

Per establir els 10 trams amb més risc d'accident a Catalunya, l'informe analitza els trams viaris per on circulen més de 5.000 vehicles al dia, que almenys han tingut un accident amb morts o ferits greus en els últims dos anys, i que la seva longitud superi els cinc quilòmetres.

Per davant la Rabassada, se situa la B-502 de Vilassar de Mar a Argentona, la BV-2041 de Gavà a Begues i la BV-1221 entre Terrassa i Matadepera. Dels 10 trams amb més risc d'accident, vuit pertanyen a la demarcació de Barcelona, un a la de Girona i l'altre a l'àrea de Lleida.

L'informe del RACC també constata que el risc d'accidents greus i mortals a carreteres ha disminuït a Catalunya un 1,9% en el trienni 2012-2014 respecte el període 2011-2013.

Accidents durant el 2015
Aquest any la Rabassada ha registrat diversos accidents, amb ferits lleus i algun de greu. El cas més extrem va tenir lloc a finals d'abril, quan un motorista va morir a l'altura de les Planes després de sortir de la via.

Més recentment, a l'octubre, es va produir un accident entre dos turismes que van col·lisionar, el que va causar dos ferits lleus i un de greu. La situació més recent va tenir lloc el mes passat amb un cotxe que va sortir de la via, el que va comportar un ferit lleu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.