La R8 funciona amb normalitat, excepte en el tram entre Cerdanyola i Granollers


  • Comparteix:

El servei continua afectat / Foto: Localpres

El servei continua afectat / Foto: Localpres

La línia R8, amb parada a Sant Cugat, funciona amb normalitat en el tram entre Martorell i Cerdanyola Universitat, mentre que els trajectres entre Cerdanyola Universitat i Granollers es fan per carretera, fins que es restableixi el servei, després del robatori de cables de coure produït la matinada d'aquest dimarts entre les estacions de Mollet-Sant Fost i La Llagosta. Adif ha afirmat que la incidència s'allargarà durant 'els propers dies' amb uns retards que no s'han quantificat. Renfe i la Generalitat reforçaran les connexions amb autobusos.

Com a transport alternatiu a la R8, Renfe recomana usar la R7 entre Cerdanyola Universitat i Montcada i la R2 entre Montcada i Granollers Centre. Per informar els clients, Renfe i Adif han reforçat el servei d'atenció al client amb 50 persones que se situaran a les estacions afectades. A més, s'informarà els viatgers mitjançant la megafonia de trens i estacions, via Twitter i l''app' de Rodalies i els webs Rodaliesdecatalunya.cat i Adif.es. També es pot trucar al telèfon 900 41 00 41.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.