Les tarifes dels peatges dels Túnels de Vallvidrera, congelades per a l'any vinent


  • Comparteix:

Circular pels Túnels de Vallvidrera costarà el mateix l'any vinent / Foto: Túnels de Vallvidrera

Circular pels Túnels de Vallvidrera costarà el mateix l'any vinent / Foto: Túnels de Vallvidrera

Els preus per passar pel peatge de Vallvidrera l'any vinent seran iguals que els d'aquest any. Segons el departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en hores punta - dies feiners de dos quarts de vuit a dos quarts d'onze del matí i de cinc de la tarda a nou de la nit - les motocicletes hauran de pagar 3,26 euros i els turismes i furgonetes, 4,19. Fora d'aquests horaris, inclosos diumenges i festius, el preu serà de 2,90 euros per a motos i de 3,72 per a cotxes.

Els camions i els autocars hauran de pagar 6,58 euros hores punta i 5,85 en la resta d'hores. També se seguiran aplicant la resta de descomptes del 30% de recurrència i per vehicle ecològic, del 40% per alta ocupació (VAO) i del 100% per als automòbils elèctrics.

Nova tarifació a les Fonts
El peatge de les Fonts de Terrassa posarà en marxa, a partir del 4 de gener, un sistema de peatge tancat virtual per als recorreguts entre la cocapital vallesana i Sant Cugat. La Generalitat aplicarà aquesta mesura, que comportarà preus més baixos segons els quilòmetres recorreguts, entre les sortides 13 i 21 i no afectarà els trajectes gratuïts entre Rubí i la Floresta. Perquè es faci efectiu el descompte, els usuaris hauran d'utilitzar un sistema de telepeatge (VIA-T) com a mètode de pagament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.