Cal Temerari proposa una programació amb la qüestió de gènere com a eix central


  • Comparteix:

Membres de Cal Temerari, en la presentació de la nova programació

Membres de Cal Temerari, en la presentació de la nova programació

Cal Temerari prepara una nova programació trimestral centrada, en bona part, en la qüestió de gènere. De gener a març, l'espai organitzarà un cicle de feminisme, acollirà les Nits Temàtiques de la Unipau i presentarà el llibre 'Mallko y papá' de l'il·lustrador Gustavo Ariel Rosenffet 'Gusti', entre altres propostes. Cal Temerari prepara també vuit cursos i tres grups de lectura. Les inscripcions per als nous tallers estan obertes fins al 10 de gener.

El cicle de Femenismes Polièdrics, dividit en quatre sessions, és una de les apostes de Cal Temerari per al nou trimestre d'activitats. Un dels responsables de l'espai, Julià Mestieri, ha explicat que han volgut treballar la qüestió de gènere més enllà de les efemèrides ja establertes.

Julià Mestieri

Aquest trimestre tenim una programació on la qüestió de gènere és central. No parteix d'una reflexió buscada, sinó que hem pensat treballar aquest tema sense la necessitat que hi hagi una efemèride.


Cursos i lectures
Cinc dels vuits cursos que s'oferiran estan organitzats per Cal Temerari i dos sobre periodisme són del diari electrònic El Cugatenc. El darrer són unes jornades sobre gènere i conflicte d'Enruta't. Els cursos tenen lloc entre l'11 de gener i el 31 de març.

Els grups de lectura, només adreçats als socis de Cal Temerari, tractaran tres temàtiques: 'Ecologia política', 'Art polític i revolució' i 'Sexisme: poder, plaer i treball'. Tots tres s'obriran l'última setmana de gener.

La programació presentada aquest dimecres per Cal Temerari està oberta i s'ampliarà al llarg del trimestre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.