Les obres dels pisos protegits de Rius i Taulet començaran després de Reis i afectaran la mobilitat


  • Comparteix:

Zona on estaran ubicats els habitges i els locals comercials / Foto: Localpres

Zona on estaran ubicats els habitges i els locals comercials / Foto: Localpres

Les obres de construcció d'habitatge protegit i locals comercials a l'antiga benzinera de Rius i Taulet començaran després de Reis. Mentre durin els treballs, 18 mesos aproximadament, el trànsit de la zona es veurà afectat en diversos punts de la via, tot i que mai no es tallarà del tot la mobilitat. Per ara, ja s'han eliminat una dotzena de places de zona blava del carrer.

A més dels 39 pisos de lloguer per a gent gran, que seran d'uns 40 metres quadrats, el projecte també inclou locals comercials d'una superfície de 1.100 metres quadrats, i un aparcament públic de 100 places, que tindrà entrada per Rius i Taulet.

El nou edifici de protecció oficial forma part del projecte 'Ets del centre', impulsat pel consistori per dinamitzar la zona com a nou espai comercial, social i cultural, com ha explicat l'alcaldessa, Mercè Conesa. És una operació que també inclou la rehabilitació de La Unió, la renovació del Mercat Vell i la creació d'una illa verda entre els carrers d'Anselm Clavé i Santa Maria.

Mercè Conesa

Estem esperant que acabi la temporada comercial de Nadal per iniciar una obra tan impactant al centre de la ciutat. Tindrà afectació a la mobilitat.


Les obres tenen un cost de 3,5 milions d'euros i començaran nou mesos més tard del previst.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.