Sant Cugat ofereix avui tres festes de Cap d'Any dividides per edats


  • Comparteix:

Sant Cugat tindrà aquesta nit tres festes de Cap d'Any, cadascuna dirigida a un grup d'edat diferent. Com a novetat d'aquestes festes per primera vegada se celebra la Festa Jove de Cap d'Any amb consumicions 0,0% i dirigida als joves de 12 a 17 anys. Com és habitual l'última nit de l'any es reforçarà el dispositiu policial per atendre les necessitats pertinents i garantir la seguretat.

Les tres festes tenen el suport de l'Ajuntament.

La Festa Jove de Cap d'Any
La Festa Jove de Cap d'Any està dirigida als joves de 12 a 17 anys i totes les consumicions seran sense alcohol. L'Oh!FICINA JOVE és l'encarregada d'organitzar l'activitat que se celebrarà al Casal Torreblanca de dos quarts de dotze de la nit a tres de la matinada. La música serà a càrrec de DJ Nerwest, DJ Xexu i DJ Arnau. També hi haurà cotilló gratuït i un Photocall.

Les entrades es poden adquirir encara aquest dijous al mateix Casal de Torreblanca. També es poden reservar a través de la web de l'Oficina jove. El preu de l'entrada anticipada amb consumició és de cinc euros i el preu a taquilla serà de vuit.

La Festa de Cap d'Any al pavelló
El pavelló acull la tradicional Festa de Cap d'Any d'una a sis de la matinada. La festa, dirigida als majors de 18 anys, està organitzada per Cal Temerari que s'encarrega també de la venda anticipada d'entrades.

La Festa de Cap d'Any del Col·lectiu de la Gent Gran
El Casal de Mira-sol acull un sopar de carmanyola, xou i ball fins a la matinada. L'organitza el Col·lectiu de la Gent Gran de Mira-sol i té un preu de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.