Fer un arxiu de records, titelles i contes, propostes de Nadal d'avui a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'espectacle 'Pinotxo' és un dels protagonistes / Foto: Can Ninot

L'espectacle 'Pinotxo' és un dels protagonistes / Foto: Can Ninot

Un recorregut pels pessebres de Sant Cugat, un taller per fer un arxiu amb 'decoupage', titelles i contes seguiran animant amb activitats nadalenques la ciutat aquest dimecres. El municipi s'omple de propostes diferents, que se sumen a les activitats estables com la pista de gel, per entretenir els infants durant aquestes vacances de Nadal.

El taller infantil 'L'Ot del Paperot i el seu arxiu nadalenc' donarà el tret de sortida a les activitats. En aquesta proposta, nens de quatre a 12 anys descobriran els secrets de l'Arxiu Municipal i fer un arxiu propi de records amb la tècnica del 'decoupage' a dos quarts de dotze del matí. Can Ninot oferirà a les dotze del migdia 'Pinotxo' amb titelles a la Casa de Cultura.

A la tarda, la Xarxa Monestir Sant Francesc organitza a les cinc un taller infantil d'expressió al Xalet Negre. A les sis, serà el torn d''Hora del conte: Dos porquets i una porqueta', amb l'Estenedor a la Biblioteca Mira-sol Marta Pessarrodona. A la mateixa hora, l'Ateneu proposa un recorregut pels pessebres del casc antic amb acompanyament musical que començarà a la plaça de Barcelona. Per últim, la companyia Xerramequ animarà la tarda amb 'L'eriçó Bru' a la plaça d'Octavià.

A més, també segueixen actius els jocs infantils a les places d'Octavià i del Coll i a la del Casal de Cultura de Valldoreix. La pista de gel, el Sant Cugat Express i el circ amb Los Galindos completen la proposta d'activitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.