Sant Cugat està a punt per rebre Ses Majestats els Reis Mags d'Orient la setmana vinent


  • Comparteix:

Una imatge de la cavalcada de l'any passat

Una imatge de la cavalcada de l'any passat

Els Reis Mags d'Orient visitaran Sant Cugat i els districtes dimarts de la setmana vinent amb les tradicionals cavalcades. A les cinc de la tarda, Ses Majestats arribaran en helicòpter al parc de l'Arborètum i seran rebuts per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que estarà acompanyada per primera vegada per dos representants del Consell d'Infants de la ciutat: l'alumna de 6è de Primària de l'Escola Avenç, Aina Priante, i l'alumne de 5è de Primària de La Farga, Juan Llaquet.

Una vegada hagin aterrat, l'alcaldessa els donarà la benvinguda a la ciutat i els representants del Consell d'Infants els faran arribar els desitjos dels nens i nenes de la ciutat. Tot seguit els Reis pujaran a les carrosses per començar la cavalcada que recorrerà els principals carrers del centre de Sant Cugat i on repartiran fins a tres tones de caramels sense gluten. A dos quarts de set de la tarda, Ses Majestats faran l'adoració del Nen Jesús a la Plaça d'Octavià i a les vuit del vespre arribaran a la Plaça de Barcelona on faran el tradicional parlament i recolliran les cartes dels nens i nenes de la ciutat que encara no l'hagin entregat. La cavalcada, organitzada pels Amics dels Veterans i la Regalèssia i l'Ajuntament, premiarà un any més les millors carrosses d'enguany.

La cavalcada de Reis de la Floresta
Els Reis Mags d'Orient arribaran en tren a l'estació de la Floresta on seran rebuts pel tinent d'alcalde d'Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans, Carles Brugarolas. Després, Ses Majestats faran el parlament a la plaça de l'Estació i iniciaran el recorregut pels carrers del districte. En total es repartiran 700 quilos de caramels. A dos quarts de vuit del vespre els Reis rebran les cartes dels nens i nenes i s'oferirà una xocolatada per a tothom.

La cavalcada de Reis de Mira-sol
A un quart de sis de la tarda, els Reis Mags d'Orient arribaran a Mira-sol en helicòpter, al camp de futbol, on seran rebuts pel tinent d'alcalde d'Urbanisme, Mobilitat i Habitatge, Damià Calvet. Després, Ses Majestats començaran un recorregut pels carrers del districte. A dos quarts de set de la tarda faran parada a l’església de Sant Joan Baptista i a les 19:30h arribaran al Casal de Mira-sol on recolliran les cartes dels nens i nenes i hi haurà xocolatada per a tothom. A les 20:00h tindrà lloc el repartiment de premis del concurs de carrosses. Durant la cavalcada es repartiran 800 quilos de caramels. La cavalcada està organitzada per l’Associació de Propietaris i veïns Mas Gener.

La cavalcada de Reis de Les Planes
Els Reis Mags d'Orient arribaran amb cavalls a la Plaça del Coll de la Creu d'en Blau, a les sis de la tarda, on seran rebuts pel regidor de Medi Ambient, Joan Puigdomenech. Acte seguit, Ses Majestats faran el parlament i iniciaran la cavalcada a cavall. En total es repartiran més de 300 quilos de caramels i a dos quarts de nou del vespre arribaran a Ca l'Avi on se'ls oferirà sopar i hi haurà xocolata desfeta per a tothom. La cavalcada està organitzada per la Comissió de Festes de les Planes.

Carters i Ambaixadors Reials
Dilluns de la setmana vinent, a partir de dos quarts de sis de la tarda, els Ambaixadors Reials s'instal·laran al Celler Modernista on recolliran totes les cartes dels nens i nenes de la ciutat que encara no l'hagin fet arribar als Reis Mags d'Orient. La tarda estarà amenitzada per la gresca de Pep Callau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.