El mobiliari urbà de Sant Cugat estrena un servei estable de manteniment


  • Comparteix:

Les creus de terme, uns dels elements del mobiliari urbà / Foto: Localpres

Les creus de terme, uns dels elements del mobiliari urbà / Foto: Localpres

L'Ajuntament ha adjudicat a l'empresa Ambitec Servicios Ambientales SAU el servei de manteniment dels 5.000 elements de mobiliari urbà i els 2.700 metres lineals de tanques de la ciutat per un import de 306.000 euros. Fins ara el manteniment dels bancs, les papereres i altres unitats del mobiliari es feia de manera discontínua i amb la nova adjudicació el servei s'oferirà durant els cinc dies laborables, de set del matí a tres de la tarda. L'adjudicació és per als dos pròxims anys, prorrogable a dos més.

El servei s'ofereix amb un equip format per una tècnica i tres operaris, mentre que el Servei de Parcs i Jardins és el responsable de planificar les zones d’actuació i donar prioritat a les urgències. La brigada de tècnics disposa de dues furgonetes elèctriques.

Els treballs s’han iniciat a l’àmbit del Monestir i el seu entorn. També s’han prioritzat les actuacions en els principals eixos que connecten el centre amb els barris, per ser les zones que aglutinen més afluència de ciutadans. Els elements de mobiliari urbà es distribueixen en bancs, papereres, elements delimitadors, jardineres, rètols indicatius, fonts, elements esportius, elements escultòrics, ponts i creus de terme.

La tinenta d’alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, considera que la contractació d’aquesta brigada 'és proporcional, equilibrada i sostenible' i que la seva posada en marxa permetrà mantenir en les millors condicions el mobiliari urbà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.