Sant Cugat Comerç engega les Rebaixes Solidàries amb l'objectiu de donar 4.500 euros a tres entitats locals


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç engega per tercera vegada la campanya Rebaixes Solidàries. La iniciativa vol aconseguir 4.500 euros per destinar-los a entitats locals que en aquests moments no reben cap tipus de subvenció i que ajuden col·lectius desfavorits de la ciutat. Les associacions Atelca, Suport Salut Mental i Assadega'm rebran 1.500 euros cadascuna un cop finalitzi el període de rebaixes el 6 de març.

Durant el període de rebaixes, aquelles persones que comprin als establiments adherits a Sant Cugat Comerç estaran fent una donació d'un euro i, en el cas d'utilitzar la targeta Sant Cugat a la Butxaca, de dos euros a les associacions Atelca, Suport Salut Mental i Assadega'm.

L'objectiu de la iniciativa és vincular el període de descomptes a les botigues amb la responsabilitat social i solidària dels comerços de la ciutat. El gerent de Sant Cugat Comerç, Jesús Carballo, ha destacat que la campanya també pot servir per fidelitzar la clientela de la ciutat.

Jesús Carballo

És un bon moment perquè la gent comenci a comprar als nostres establiments en lloc d'anar a Barcelona. D'aquesta manera amb cada compra el client dóna beneficis a altres entitats locals.


Carballo ha explicat que amb la campanya el benefici és doble.

Jesús Carballo

L'esperit de la campanya és donar a conèixer entitats petites. Amb la iniciativa beneficiem les entitats i també els santcugatencs que desconeixen la seva existència i que, per tant, no gaudeixen dels seus serveis.


Fins al 6 de març la campanya estarà activa a 125 comerços de la ciutat. La iniciativa té la col·laboració d'Obra Social la Caixa i el suport de l'Ajuntament.

Tasca de les entitats que es beneficiaran de les 'Rebaixes solidàries':
Atelca promou la interacció social de les persones afectades per Trastorns Específics del Llenguatge (TEL-Disfasia). L'associació Suport Salut Mental dóna suport a familiars i persones que pateixen trastorns mentals greus (esquizofrènia, bipolar, dual, entre d'altres). Assadega'm treballa per la superació de l'ansietat i la depressió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.