Els Gausacs escolliran aquest dissabte els projectes finalistes que opten a convertir-se en la nova seu


  • Comparteix:

Els Castellers treballen per tenir nova seu el 2017

Els Castellers treballen per tenir nova seu el 2017

Els Castellers de Sant Cugat escolliran aquest dissabte amb una votació popular els tres projectes que han de servir per construir el nou local social i d'assaig dels camises verdes. Els encarregats de dissenyar les propostes han estat els alumnes del taller d'arquitectura i projectes PU(d) de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV). Un comitè format pels Gausacs i l'ETSAV treballarà per escollir divendres de la setmana que ve el projecte final que serà el resultat d'una fusió dels punts més forts de les tres propostes finalistes.

El 23 de gener l'Assemblea Anual dels Castellers de Sant Cugat aprovarà els projectes seleccionats.

Serà el 8 de febrer quan es faci la presentació del projecte del taller d'arquitectura i projectes 'Gausacs 2' que servirà per fer el desenvolupament constructiu i de recursos.

La creació del nou espai es preveu per al 2017 i s'emmarca en els 20 anys de la colla castellera, amb l'objectiu de ser un referent en sostenibilitat econòmica i mediambiental, innovació arquitectònica i viabilitat en el model d'explotació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.