L'Ajuntament instal·la ressalts a vuit carrers per reduir la velocitat dels vehicles


  • Comparteix:

Els ressalts de cautxú de l'avinguda de Can Bellet seran substituits per ressalts d'asfalt / Foto: Google Maps

Els ressalts de cautxú de l'avinguda de Can Bellet seran substituits per ressalts d'asfalt / Foto: Google Maps

L'Ajuntament instal·larà a partir d'aquest dimecres ressalts a vuit carrers amb l'objectiu de reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat dels vianants. La mesura respon a la petició dels veïns d'aquests carrers que havien demanat que es prenguessin mesures per millorar la seguretat viària. L'obra anirà a càrrec de l'empresa Asfaltos Barcino i tindrà un cost de 12.500 euros.

Els ressalts seran d'asfalt perquè tenen un manteniment més econòmic que els de cautxú i generen menys molèsties als autobusos i vehicles de grans dimensions. Les vies afectades seran els carrers de la Diputació, Arnau de Vilanova, Ferrer i Guàrdia, Ventura i Gassol, a més de les avingudes de la Clota, Roquetes, Can Bellet i el passeig de Can Magí. En aquestes dues últimes vies, actualment hi ha ressalts de cautxú que seran substituïts pels d'asfalt.

Els treballs, excepte a l'avinguda de Roquetes, no afectaran la circulació viària ja que s'anirà donant pas alternatiu. En el cas de l'avinguda, s'haurà de tallar el trànsit entre l'hipòdrom i el carrer d'Adrià Gual només en sentit nord. El tall es produirà aquest dissabte entre les onze del matí i les dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.