Les escoles bressol municipal tenen 19 places vacants per a l'actual curs


  • Comparteix:

A Sant Cugat hi ha 30 escoles bressol autoritzades pel departament d'Ensenyament de la Generalitat entre públiques i privades

A Sant Cugat hi ha 30 escoles bressol autoritzades pel departament d'Ensenyament de la Generalitat entre públiques i privades

Les escoles bressol gestionades pel Patronat Municipal d'Educació disposen encara de 19 vacants per al curs escolar 2015-2016. Les famílies interessades poden presentar una sol·licitud fora de termini a qualsevol de les oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament.

Oferta de places
- Escola Bressol Gargot: dues places per a infants nascuts el 2013.

- Escola Bressol El Niu: cinc places per a infants nascuts el 2013 i una plaça en el grup reduït matins per a infants nascuts també el 2013.

- Escola Bressol La Mimosa: dues places per a nadons nascuts entre l'1 de gener de 2015 i el 12 de maig d'aquell mateix any, i sis places per a infants nascuts el 2013.

- Escola Bressol Montserrat: una plaça per a nens o nenes nascuts el 2014, una plaça per a infants del 2013 i una altra per a nascuts aquell mateix any però per al grup reduït de matins.

Requisits
Qualsevol família que vulgui inscriure un infant a les escoles bressol municipals un cop finalitzat el període de preinscripció segons la convocatòria oficial per al curs vigent haurà de presentar la sol·licitud corresponent (Doc.595) degudament emplenada i signada pel progenitor o tutor. El fet de presentar la sol·licitud no implica la concessió de la plaça. Aquesta demanda entrarà a la llista d'espera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.