Controlada la fuita de gas que ha afectat la zona del camí de Can Gatxet


  • Comparteix:

Edifici situat al Camí de Can Gatxet / Foto: Google Maps

Edifici situat al Camí de Can Gatxet / Foto: Google Maps

La cruïlla del camí de Can Gatxet amb el carrer de Rovira i Virgili s'ha vist afectada aquest dijous al matí per una fuita de gas a un edifici d'habitatges. Una dotació de Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra s'han desplaçat fins la zona per acordonar-la. Fonts de Bombers han explicat a Cugat.cat que no hi ha hagut perill i que els veïns no han estat evacuats, tot i l'olor a gas que es notava. L'empresa subministradora del servei ha efectuat comprovacions per solucionar el problema del tot.

El camí de Can Gatxet uneix el centre de Sant Cugat amb Mira-sol i va en paral·lel a la via del tren de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. Aquesta via connecta amb Barcelona pels Túnels de Vallvidrera.

Crema de matolls
A més, una dotació de Bombers s'ha desplaçat aquest dijous al matí fins la carretera de Molins, la C1413, a l'alçada de Sant Cugat, per un petit incendi de matolls i herbes al voral de la via.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.