Els Gausacs volen convertir el seu futur local en un referent per al món casteller


  • Comparteix:

Els Gausacs volen que la seva futura seu sigui un referent per al món casteller. Els camises verdes han conegut aquest dissabte els sis projectes dels quals ha de sortir la proposta final per a la construcció del local social i d'assaig de la colla. Alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) han presentat les sis opcions, que han estat votades pels membres de la colla. El resultat de la votació popular es donarà a conèixer la setmana vinent i, juntament amb la decisió d'un comitè, marcarà el projecte definitiu que es desenvoluparà i s'executarà.

Un centenar de camises verdes s'han reunit aquest dissabte per triar el projecte que ha de convertir-se en el futur local social i d'assaig de la colla. Els estudiants han proposat ubicacions com les piscines del Parc Central, el Garden Center, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater, la Casa de Cultura i la mateixa escola d'arquitectura, a més d'un projecte prototip que es podria ubicar al Parc de Ramon Barnils o darrere el Teatre-Auditori.

La presidenta dels Gausacs, Gemma Aristoy, ha explicat que aquest procés no només vol dotar la colla d'un nou local, sinó convertir-lo en un referent per al món casteller.

Gemma Aristoy

Esperem que sigui un local social i d'assaig propi i que sigui un referent per a les colles castelleres.


19 alumnes del taller d'arquitectura i projectes PU(d) de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) han participat en l'elaboració de les propostes. El coordinador del taller, Coque Claret, ha explicat que els estudiants han pogut treballar amb la realitat del seu entorn.

Coque Claret

El taller aporta el contacte amb la realitat, que és propera al seu entorn. A més dóna un servei a la seva formació i a la ciutat.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el procés per elegir com serà el futur local.

Mercè Conesa

Aquest equip d'estudiants ens ofereix la possibilitat d'ubicar els Gausacs per poder desenvolupar la seva activitat. És un exercici de decisió col·lectiva.


De moment, els camises verdes han donat a conèixer les seves preferències per al futur local i, una vegada triat el projecte, seran els mateixos estudiants que s'encarregaran del seu desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.