Canvis a l'entrada de l'ajuntament per millorar l'atenció ciutadana i la seguretat


  • Comparteix:

Ja han començat les tasques per adequar el vestíbul

Ja han començat les tasques per adequar el vestíbul

L'ajuntament tindrà un nou vestíbul d'entrada per agilitzar l'atenció ciutadana i reforçar la seguretat d'accés a l'edifici. Els treballs han començat aquest dilluns i la previsió és que l'espai es posi progressivament en marxa les setmanes vinents.

El vestíbul d’entrada tindrà tres espais:

Accés per a ciutadans que vinguin a fer gestions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o que tinguin una visita a l’Ajuntament Aquestes persones s’hauran d'identificar i accediran a l'edifici passant per un arc de detecció de metalls. Les motxilles i bosses de mà s'hauran de dipositar a una cinta de raigs X.

Espai d’atenció al ciutadà Es farà l'atenció al ciutadà que fins ara es feia el taulell de recepció (informació general, plànols de la ciutat, impresos...) però també se li afegirà la possibilitat d'obtenir volants d'empadronament, programar visites o informació sobre tràmits administratius. L'objectiu és agilitzar el servei i l'atenció al ciutadà.

Per aquest tipus de visites no caldrà passar per l'accés de seguretat ni accedir a l'edifici. Fins ara, pràcticament la meitat de les visites que rep l'Ajuntament es resol al mateix taulell de recepció.

Entrada amb torns per al personal municipal Els treballadors accediran a l'edifici amb la targeta corporativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.