Sant Cugat entra al Sistema de gestió d'informació geogràfica local


  • Comparteix:

Geoportal IDElocal

Geoportal IDElocal

Sant Cugat s'ha incorporat aquest dimarts al Sistema de gestió de la informació geogràfica local a través d'un conveni signat entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona. L'acord dóna dret al consistori a disposar gratuïtament, entre altres recursos, de connexió al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN).

El conveni, que entra el marc del catàleg de serveis de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015, permet també a l'Ajuntament la disponibilitat de mòduls per a l'actualització de la informació geogràfica com són les adreces postals, l'inventari de serveis i equipaments i el seguiment de les llicències d'obra.

El sistema permet la descàrrega i extracció d'informació geogràfica en diversos formats i sistemes de coordenades, d'acord amb la normativa d'informació geogràfica, a més del Geoportal IDElocal com a punt d'entrada a la informació i recursos que poden ser integrats als webs municipals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.