Treballadors de l'àrea de Sant Mamet s'organitzen per protestar contra la zona blava


  • Comparteix:

Una imatge del carrer Amposta / Foto: Google Maps

Una imatge del carrer Amposta / Foto: Google Maps

Treballadors del polígon de Sant Mamet s'organitzen per protestar contra la implementació de la zona blava al carrer d'Amposta a partir de l'1 de febrer. El grup Sant Cugat Prou Zona Blava protesta a Facebook per una mesura que creuen 'innecessària', ja que asseguren que les empreses del polígon no reben visites i no cal instaurar una zona de pagament.

Segons la membre del grup Sant Cugat Prou Zona Blava Laura Ruiz ni tan sols el centre mèdic de Sant Mamet, que sí rep visites, necessita la zona blava en un polígon on, assegura, no hi ha moviment de cotxes.

Laura Ruiz

No és necessari que hi hagi rotació de vehicles. Només el centre mèdic potser ho necessitaria, però ja disposa d'aparcament propi.


Alguns dels treballadors de la zona estan recollint signatures que serviran, segons Ruiz, 'per mesurar exactament la força de la reivindicació', tot i que assegura que és una reclamació estesa.

Laura Ruiz

Hi ha diferents persones que recullen signatures. També hi ha empresàries que s'estan queixant a Facebook de la situació.


A més de la implementació de la zona blava, el pla de l'Ajuntament inclou també una reorganització de la circulació i la creació de 40 noves places d'aparcament lliure.

El grup convoca una concentració de rebuig a la zona blava per al dilluns 1 de febrer a les onze del matí. La trobada, que constarà de la lectura d'una manifest que posteriorment enviaran a l'Ajuntament, es farà a la mateixa zona de Sant Mamet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.