Els Gausacs revaliden presidència i caps de colla en l'any del vintè aniversari


  • Comparteix:

Imatge del 5 de 8 dels Gausacs

Imatge del 5 de 8 dels Gausacs

La presidenta dels Castellers de Sant Cugat, Gemma Aristoy, i els caps de colla, Biel Samsó i Àlex Castellarnau, continuaran al capdavant de la junta, després que una setantena de membres de l'assemblea de l'entitat els hagi revalidat aquest dissabte en els càrrecs. D'aquesta manera, donen continuïtat al projecte encetat ara fa un any, amb la mirada posada en el vintè aniversari dels Gausacs, el nou local i la consolidació de la feina tècnica feta fins ara.

Aquest any els camises verdes celebren el vintè aniversari i per això han creat una comissió per celebrar l'efemèride. Tot i que el programa d'activitats encara no està tancat, la primera cita serà el 21 de febrer amb la tradicional calçotada on es donarà a conèixer el calendari d'actuacions per aquest any. Una d'elles serà, precisament, amb els seus padrins, els Xics de Granollers i els Castellers de Barcelona. L'actuació també comptarà amb els Castellers de Cerdanyola, fillols dels Gausacs.

Els reptes d'aquest 2016 també passen per consolidar la feina feta fins ara, com el 5 de 8 i el 2 de 8, i treballar noves estructures a assaig, com ha explicat el secretari dels Castellers de Sant Cugat, Ferran Ballester.

Ferran Ballester

A nivell tècnic volem consolidar la feina feta com el 5 de 8 i el 2 de 8 amb folre, així com treballar altres estructures. Els caps de colla volen intensificar el ritme dels assajos.


La colla també s'ha marcat com a objectiu principal treure els bàsics de vuit, 3 de 8 i 4 de 8, el més aviat possible. A més, volen aconseguir un conveni propi per a l'entitat per a un termini de com a mínim tres anys.

Els Castellers de Sant Cugat van néixer el 23 de febrer del 1996 i es van presentar públicament en el marc de la Festa Major amb els Castellers de Barcelona i els Xics de Granollers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.