La Marxa Infantil de Regularitat serà el 10 d'abril


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil

Imatge d'arxiu de la Marxa Infantil

La Marxa Infantil de Regularitat del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) es farà aquest any el diumenge 10 d'abril, amb la possibilitat de traslladar-la al 17 del mateix mes si plou. Enguany, la prova mantindrà el mateix recorregut de l'any passat, fins a Can Coll, i millorarà el sistema de cronometratge per fer-lo més ràpid i precís. Per escalfar motors, ja està obert el concurs de dibuixos per escollir la samarreta i el cartell de l'activitat.

La Marxa Infantil de Regularitat incorporarà aquest any més punts amb el sistema de cronometratge de catifa, que permet evitar les cues de marxaires i registrar els temps de manera més ràpida i segura. L'any passat, ja va estrenar aquest sistema i els organitzadors han decidit ampliar-lo a alguns punts intermitjos.

El president del Club Muntanyenc Sant Cugat, Silvano Bendinelli, assenyala que és un sistema que agilitza el cronometratge.

Silvano Bendinelli

Amb el control portàtil es poden crear cues. Ara serà més ràpid.


De moment, el concurs de dibuixos per al cartell està obert fins al 29 de gener. El jurat es reunirà el 8 de febrer i, pocs dies després, es faran públics els guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.