L'Ajuntament reorganitza la mobilitat a Sant Mamet i n'incrementa l'aparcament


  • Comparteix:

Imatge del carrer d'Amposta / Foto: Google Maps

Imatge del carrer d'Amposta / Foto: Google Maps

L'Ajuntament reorganitzarà la mobilitat a la zona del polígon de Sant Mamet, fet que permetrà passar de les 95 places d'aparcament gratuïtes actuals a 163. També s'implantaran 44 aparcaments de zona blava al carrer d'Amposta. L'increment de la capacitat sorgeix de repensar la mobilitat i convertir en sentit únic quatre carrers d'aquest entorn. Amb aquesta reorientació, el consistori assegura que atén les demandes d'empreses que tenen activitat a la zona.

Després de les queixes d'alguns treballadors del polígon per la intenció d'implantar zona blava al carrer d'Amposta i de les peticions d'algunes empreses, l'Ajuntament ha decidit redefinir la proposta inicial de mobilitat en aquest entorn.

En concret, els carrers d'Amposta, Rafael Castanyer, Pau Vila i de baixada el carrer de Campanyà passaran a ser d'un únic sentit. Això permet replantejar les places d'aparcament gratuïtes de la zona i incrementar-les més d'un 71% respecte les actuals, amb 68 nous espais per estacionar, com ha avançat a Cugat.cat el tinent d'alcalde de Mobilitat, Damià Calvet.

Damià Calvet

Actualment la configuració de la mobilitat dóna 95 places fixes i ara passem a 163, 68 més. És un augment del 71,6%


A més, el consistori habilitarà en un tram del carrer d'Amposta 44 places de zona blava per garantir també la rotació en el polígon, com ha indicat Calvet.

Damià Calvet

Hi ha alguna activitat implantada que s'ha d'incrementar en els propers mesos i té necessitat d'aparcament en rotació. Per això es creen 44 places d'aparcament de zona blava al carrer d'Amposta.


El tinent d'alcalde de Mobilitat, Damià Calvet, ha exposat aquesta proposta en una reunió aquest dilluns, en la qual han participat cinc empreses que tenen activitat al carrer d'Amposta i adjacents. Segons Calvet, el projecte ha tingut bona acollida per part dels empresaris i per això l'actuació començarà en els propers dies. Promusa serà l'encarregada d'executar els treballs de senyalització horitzontal i vertical en aquests carrers, i de la implantació dels parquímetres per a la zona blava, que gestiona l'empresa pública.

Els empresaris han aprofitat la trobada per fer arribar a l'equip de govern altres necessitats per aquest sector com aspectes de manteniment i de millora de la il·luminació, de les voreres i del transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.