Aprovades diverses millores a l'institut Angeleta Ferrer i a l'escola Collserola


  • Comparteix:

L'institut Angeleta Ferrer / Foto: Premsa Ajuntament

L'institut Angeleta Ferrer / Foto: Premsa Ajuntament

La junta de govern ha aprovat la despesa per a l'arranjament dels vestidors de l'institut Angeleta Ferrer i per canviar el paviment del gimnàs de l'escola Collserola. L'actuació del centre d'educació secundària va començar el desembre passat i està previst que s'allargui fins al 12 de febrer. Per la seva banda, les obres al col·legi d'educació primària començaran el 19 de març i està previst que durin 11 dies.

L'arranjament dels vestidors a l'Angeleta Ferrer consisteix en substituir tot l'alicatat dels vestidors, els sostres de plaques, pintar i canviar les portes. L'import de l'actuació és de 30.468 euros i és a càrrec de l'empresa concessionària Conscatgruo S.L.

En el cas del gimnàs de l'escola Collserola, els treballs consisteixen a extreure el paviment existent i traslladar-ho a l'abocador. Després es millorarà el paviment amb pastes anivelladores, s'instal·larà una làmina antihumitat i una nova superfície. L'actuació té un import de 12.020 euros i anirà a càrrec de l'empresa adjudicatària Via Global Flooring S.L.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.