La unitat mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres atén 85 persones


  • Comparteix:

Imatge de la unitat mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres a la plaça d'Octavià

Imatge de la unitat mòbil de l'Institut Oftalmològic Tres Torres a la plaça d'Octavià

85 persones han passat aquesta setmana per la unitat mòbil que l'Institut Oftalmològic Tres Torres ha instal·lat a la plaça d'Octavià. El centre ha ofert de manera gratuïta revisions per prevenir i detectar el glaucoma i la degeneració macular.

El glaucoma i la degeneració macular són la segona causa de ceguesa al món. El tècnic de l'Institut Oftalmològic Tres Torres Fermí Bartolí ha explicat quins segments de la població han de tenir més en compte aquestes revisions.

Fermí Bartolí

La campanya va dirigida a la població a partir dels 40 anys en el cas del glaucoma. En el cas de la degeneració macular, a partir dels 65.


L'Institut Oftalmològic Tres Torres programa aquestes visites pels municipis de la demarcació de Barcelona des del 2011. Cada revisió dura uns 15 minuts i la unitat mòbil té capacitat per fer unes 25 revisions al dia, unes 125 a la setmana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.