Absolts dos membres d'Arran Sant Cugat per unes pintades a una escola pública


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un cartell d'Arran

Imatge d'arxiu d'un cartell d'Arran

Dos membres d'Arran Sant Cugat han quedat absolts per unes pintades amb contingut polític en un escola pública del municipi. El jutge els imputava una falta de deslluïment de béns immobles. El cas ha estat dirimit en el jutjat de pau de Sant Cugat, després d'una denúncia del ministeri de Foment espanyol.

Els membres van rebre la citació el febrer del 2015. El judici estava previst inicialment per al desembre passat, però es va ajornar perquè el ministeri de Foment no es va presentar i l'altra part, una escola pública de Sant Cugat, no hi va reclamar en contra. Tot i així, la vista va tenir lloc el 14 de gener, segons Arran, cinc mesos després que prescrivissin els fets.

Arran Sant Cugat critica 'la negligència del sistema judicial espanyol', que, diu, alenteix els processos amb traves burocràtiques i que 'només busca reprimir qualsevol reivindicació social o política'. Per això, el col·lectiu ha mostrat el seu rebuig a la 'llei mordassa', de la qual diu és 'un enorme pas enrere en drets i llibertats a l'Estat espanyol'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.