El Bosc Literari omple de contes infantils una de les entrades a Collserola


  • Comparteix:

Un dels plafons que formen el recorregut

Un dels plafons que formen el recorregut

El 12è Bosc Literari de la Serreta proposa un recorregut pels contes infantils d'Elisenda Queralt. L'itinerari, que l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues ha inaugurat aquest diumenge, ofereix una entrada al parc de Collserola a través de la intriga, el misteri i la tendresa dels textos de l'autora. D'aquesta manera, el Bosc Literari torna a unir natura i literatura amb la voluntat de continuar acostant aquest patrimoni de la ciutat.

En aquesta ocasió, els plafons del Bosc Literari barregen il·lustracions i fragments de l'obra de Queralt, que a més, animen el visitant a interactuar a través de preguntes. L'autora ha explicat que vol que aquest recorregut sigui una mostra de la seva trajectòria.

Elisenda Queralt

És una mostra de la meva trajectòria. Es troba des de la primera història que vaig fer fins allò que s'està coent ara.


Un centenar de persones ha assistit a la inauguració d'aquest itinerari, que és una de les portes d'entrada a Collserola. El president de l'Associació de Veïns de la Serreta Bosc d'en Saladrigues, Carles Castro, però, vol fer un pas endavant en la difusió del Bosc Literari i incloure'l en les guies autoguiades de Sant Cugat.

Carles Castro

Queda pendent incloure el bosc a les guies autoguiades de Sant Cugat. Cada vegada hi ha més gent que visita el Bosc Literari.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha posat en valor aquest patrimoni natural de la ciutat i la iniciativa de l'entitat veïnal.

Mercè Conesa

El Bosc Literari és un encert perquè vincula el patrimoni natural amb la cultura. Preservar l'entorn és també part de la cultura.


La inauguració del Bosc Literari d'enguany també ha ofert als assistents una lectura d'alguns del contes de Queralt i una degustació de 'migas' del Centro Castellano-Manchego.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.