Un detingut i 24 denúncies en un dispositiu policial contra el consum d'alcohol


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia.

Imatge d'arxiu d'un control d'alcoholèmia.

La Policia Local ha detingut una persona i ha presentat 24 denúncies durant l'operatiu específic desenvolupat la nit de dissabte a diumenge contra el consum d'alcohol. En concret, la detenció es va produir després de saltar-se el control d'alcoholèmia i conduir durant tres quilòmetres de forma temerària pel centre de Sant Cugat, fins i tot en direcció contrària.

La fuga del detingut, que té 35 anys i el domicili a Rubí, va acabar amb el cotxe encastat contra la tanca de la rotonda situada entre l'avinguda de Francesc Macià i el carrer de Salvador Espriu. El jove va ingressar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra i estava previst que declarés davant el jutge aquest dilluns. El detingut està denunciat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit, conducció temerària i negativa a fer la prova d’alcoholèmia, amb resultat d’accident i danys.

A més d'aquesta detenció, durant el dispositiu, la Policia Local ha tramitat 16 denúncies per consum d'alcohol a l'espai públic, sis per positius d’alcoholèmia, una per positiu de drogues i un atestat per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia.

En total, es van efectuar 83 proves d'alcoholèmia i dos test de drogues durant aquest dispositiu que busca vetllar per la convivència ciutadana i la seguretat viària. L'operatiu policial s'ha centrat en la realització de controls del consum d’alcohol a la via pública i proves d’alcoholèmia i drogues a conductors de vehicles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.