Detinguts dos homes a Esplugues per presumpte robatori a un domicili de Sant Cugat


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra

Els Mossos van detenir el dimecres 27 de gener dos homes com a presumptes autors d'un robatori amb força a l'interior d'un domicili a Sant Cugat. Els fets van succeir el mateix dia en un dispositiu de prevenció de robatoris a interiors de domicilis portat a terme per la comissaria d'Esplugues de Llobregat.

Cap a les tres de la tarda, agents de la Unitat d’Investigació van detectar un vehicle sospitós i van fer-ne un seguiment fins que van aturar-lo i van identificar els dos ocupants.

Al mateix temps, una altra patrulla de proximitat de la mateixa comissaria va apropar-se al lloc dels fets per ajudar els companys durant la identificació dels sospitosos. Fetes les comprovacions, un d'ells tenia una ordre de detenció pendent de la comissaria de Sant Martí de Barcelona per la presumpta participació en robatoris amb força a interior de domicilis.

Per aquest motiu, els agents van detenir l'home i van escorcollar el vehicle. Els mossos van trobar diferents eines que s'utilitzen per obrir les portes dels domicilis, dos panys de porta i tres rellotges de marques d'alta gamma. Un d'aquests rellotges constava com a sostret en un robatori amb força en un domicili de Sant Cugat. Per aquesta raó, els agents també van detenir l'altre home.

Els investigadors sospiten que els dos detinguts eren a Esplugues de Llobregat amb la voluntat de cometre més robatoris a interior de domicili. No descarten que els dos homes estiguin relacionats amb altres fets, motiu pel qual la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. De fet, un d'ells ja havia estat detingut en tres ocasions anteriors per la participació en robatoris amb força en domicilis.

El detinguts van passar a disposició del Jutjat de Guàrdia d'Esplugues de Llobregat, que va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.