Els Amics de la Unesco dediquen el mes a reflexionar sobre el Pròxim Orient


  • Comparteix:

Fotograma del documental 'Com canviar el món'

Fotograma del documental 'Com canviar el món'

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat han programat tres conferències per aquest mes que abordaran l'actualitat al Pròxim Orient. L'entitat també ha inclòs a la programació la projecció del documental 'Com canviar el món'.

'La geopolítica, detrás de la huida de millones de sirios' és la ponència que encetarà el cicle dimecres vinent a les sis de la tarda i anirà a càrrec de la politòloga iraniana Nazanin Armanian. La següent cita serà el 17 de febrer amb la xerrada 'Parlem de l'Islam i fem-ho bé', impartida per la doctora en Filosofia i Lletres i en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (UB) Dolors Bramon. 'Destrucció del patrimoni, per què? L'estat islàmic' tancarà el cicle el 24 de febrer amb el llicenciat en filologia àrab i corresponsal al Golf Pèrsic, Jordi Llaonart. Totes les conferències seran a les sis de la tarda a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC).

El president de l'entitat, Rafel Recolons, apunta que amb aquest programa volen anar més enllà de les notícies i tractar les causes que hi ha al darrere de la situació d'aquesta zona.

Rafel Recolons

A tot arreu es parla d'Estat Islàmic i dels refugiats. Potser estem saturats d'informació. Per això hem buscat persones que ens expliquin per què passa tot això.


El mes acabarà amb el cinefòrum on es debatrà sobre el paper de l'activisme a partir del documental 'Com canviar el món', un treball que reflexiona sobre l'activisme a partir del naixement de Greenpeace l'any 1971. Serà el 29 de febrer a les sis de la tarda.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.