El consell de Centre-Est proposarà homenatjar Guisado amb motiu de l'agermanament amb La Haba


  • Comparteix:

Alfonso Guisado / Foto: Cedida

Alfonso Guisado / Foto: Cedida

El consell de barri de Centre-Est proposarà que el vicepresident de l'Associació de Veïns de la zona, el desaparegut Alfonso Guisado, rebi un homenatge. El president de l'òrgan participatiu, Ferran Villaseñor, ha avançat a Cugat.cat que el tribut es podria fer aquesta Setmana Santa durant la visita que l'Ajuntament farà a La Haba, ciutat de la qual procedia Guisado i amb la qual Sant Cugat vol agermanar-se. El consell també plantejarà que en cas que la casa abandonada de l'avinguda de Cerdanyola s'adquireixi com a propietat municipal, l'equipament porti el nom de Guisado.

Guisado va ser un dels membres fundadors de l'associació veïnal de la zona i militant del PSC. A més, era un dels interlocutors amb l'Ajuntament en el procés d'agermanament amb La Haba. Pel president del consell de barri de Centre-Est i regidor d'ERC-MES, Ferran Villaseñor, la contribució de Guirado al barri mereix aquest reconeixement.

Ferran Villaseñor

És una de les persones que simbolitzen el treball pel barri i per les seves persones. També representa el conjunt de persones que van venir d'arreu i que formen part de l'ADN dels catalans d'avui dia.


La possibilitat d'adquirir la casa abandonada de l'avinguda de Cerdanyola per part del consistori és una de les propostes d'ERC-MES que figuren a l'acord pressupostari amb Convergència. Es tracta d'una demanda dels veïns del barri del Monestir que es definirà al Pla Integral d'aquesta zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.